Publicitat
Oci i cultura

VÍDEO | Així va ser el ‘moment perruca’ de Sharonne al Benidorm Fest 2023

L’actuació de l’artista sabadellenca Sharonne va ser una de les més comentades de la primera semifinal del Benidorm Fest 2023, que es va celebrar aquest dimarts a la nit. La cantant va arrodonir la seva interpretació plena d’energia i entussiasme amb un gest que va sorprendre els espectadors i presents en la gala.

Sharonne, nom artístic de Cristóbal Garrido, es va treure la perruca que havia lluït durant els assajos i en tota la seva cursa cap a Eurovisió, deixant al descobert la seva calba. Molts usuaris de les xarxes socials no van trigar en reaccionar al gest, que passarà a formar part de la història del Benidorm Fest.

Sharonne es va quedar a les portes de la final del festival, amb una actuació que li va valdre per quedar en la sisena posició. Només quatre cantants podien aconseguir bitllet per a la següent i definitiva ronda, que tindrà lloc aquest pròxim dissabte a Benidorm. El guanyador del certamen serà l’escollit per representar Espanya a Eurovisió.

Sharonne es queda a les portes de la final del Benidorm Fest amb una actuació icònica

Publicitat
Comentaris
To Top