Vallès

El sorteig Cupó Diari de l’ONCE reparteix un premi a Cerdanyola

El sorteig del Cupó Diari de l’ONCE, celebrat aquest dijous, ha somrigut a Cerdanyola del Vallès. Un ciutadà s’ha embutxacat 35.000 euros d’aquest joc que pot arribar a premiar amb mig milió d’euros al número més la sèrie, i 49 de 35.000 a les cinc xifres del número afortunat.

Els diners han sortit d’un cupó electrònic adquirit per TPV (terminal de punt de venda), cosa que el client escull el número i que s’ha localitzat al carrer Sant Antoni, 28, al centre del municipi. L’agraciat, o agraciada, ho ha estat de la mà de Francisco Antonio de la Rosa, el venedor de l’organització sense ànim de lucre.

A més d’aquestes recompenses, el Cupó Diari també compta amb 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 més a les quatre últimes; 9.000 de 25 euros de les tres darreres o primeres i el mateix per a la dues primeres o últimes, que és de sis euros. Per últim, el reintegrament a la primera o la darrera xifra del número premiat.

Comentaris
To Top