Oci i cultura

Janna Aran estrenarà el Festival Observa 2023

janna aran

L’artista emergent sabadellenca actuarà abans d’Héroes de la Antártida, un grup tribut a Mecano

Janna Aran acaba de publicar 'Intuition' / CEDIDA

Encara falten algunes incògnites per a revelar, però sí que ja se sap com començarà. El Festival Observa, a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya, ha anunciat que arrencarà l’edició de 2023 amb l’actuació d’una artista sabadellenca emergent, Janna Aran. Serà el 25 de maig, fent de telonera per escalfar motors abans d’Héroes de la Antártida, una banda tribut que interpretarà els èxits de Mecano.

Janna Aran, de 25 anys, presentarà el seu primer àlbum, Intuition, format per set cançons en anglès en què el pop pren protagonisme. A l’escenari, en alguns temes es mesclaran les guitarres i els teclats del directe amb una base instrumental electrònica.

D’altra banda, Héroes de la Antártida interpretarà més d’una vintena d’èxits de Mecano de finals dels 80 i dels 90. Auguren un directe dinàmic i amb sons actuals, però respectant l’essència del grup homenatjat.

Entrades a la venda

El Festival Observa ja ha posat a la venda les entrades pels diferents concerts, que se celebren en dijous, divendres i dissabtes i en què els preus van des dels 18 fins als 22 euros. Encara hi ha tres jornades musicals per anunciar.

Per altra banda, la programació d’aquesta segona edició també acollirà l’espectacle Nit de Musicals, complementat amb l’actuació de Magalí Datzira (12 euros), una sessió de Cine a la Fresca (5 euros) i les tardes de sessions de música electrònica (10 euros).

Comentaris
To Top