Publicitat
Vallès

L’Incasòl adjudica les obres per crear una avinguda entre Sant Cugat i Rubí

Espai on es desenvoluparà l'obra | ACN

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha adjudicat a l’empresa GICSA les obres d’urbanització de la connexió entre Sant Cugat del Vallès i Rubí per la carretera BP-1503. Les obres començaran durant la segona quinzena de febrer i està previst que durin un any. Tindran un pressupost d’1,9 milions d’euros, i consisteixen en la urbanització d’un passeig central per sota de l’autopista AP-7 amb un carril bici i espai per a vianants, separats per arbres en la part exterior i les columnes. També es crearan dos vials laterals al passeig amb un carril per sentit, que en un tram incorporarà un segon carril que permet la incorporació a i sortida de la B30-AP7.

La urbanització permetrà millorar la connexió existent entre les dues rotondes, la de l’Eroski i la del Leroy Merlin, així com entre els municipis de Sant Cugat i Rubí. D’aquesta manera s’aconseguirà connectar millor el sector de Can Sant Joan no només pel trànsit rodat, sinó també pels vianants i bicicletes.

Publicitat
Comentaris
To Top