Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

L’incendi que aquest dimarts es va originar al Llac Center de Sabadell ha marcat l’actualitat informativa de les últimes hores a la ciutat. El foc es va poder donar per extingit minuts després d’iniciar-se, sense que s’haguessin de lamentar danys personals.

Les corredisses i el nerviosisme instants després que s’iniciés el foc han estat protagonistes al carrer. “La columna de fum era molt aparatosa i al principi hem patit molt per si les flames es traslladaven a l’edifici del costat”, explicava minuts després una de les persones que va presenciar l’escena.

VÍDEO | Un incendi crema l’edifici del Llac Center de Sabadell

L’incendi de l’edifici Del Llac Center s’ha produït quan ja havien començat les obres de rehabilitació per reconvertir el que eren oficines en una residència d’estudiants de titularitat privada. Precisament, aquesta setmana s’hi estava muntant la grua que havia de permetre continuar els treballs. Ara caldrà esperar a veure el resultat del peritatge per conèixer l’abast de les afectacions provocades pel foc i quines implicacions té això en el calendari.

Quines obres s’estan fent al Llac Center de Sabadell, que s’ha incendiat?

El sabadellenc Adrián Hernández va renunciar a l’acta de regidor en el ple municipal d’aquest dimarts, 7 de febrer. Ho ha fet per voluntat pròpia en considerar que s’ha acabat una etapa de set anys i mig al consistori i també acaba aquí el recorregut com a militant del seu partit, Ciutadans, del qual es desvincula després de 10 anys.

Adrián Hernández deixa a l’acta de regidor: “La meva vocació de servei públic continua intacta”

El Haci i la Gamze viuen a Sabadell des de l’any 2018, quan van arribar procedents de Diyarbakir, una ciutat al sud-est de Turquia. El seu poble és una de les zones més colpejades pels terratrèmols del passat dilluns, que han deixat més de 7.000 morts i 20.000 ferits, a més de milers de desapareguts.

A Sabadell, però amb el cor a Turquia: “Estem devastats pel terratrèmol. Hem perdut molta gent”

La Primera Federació i el seu futur continua en primer pla. Després de l’enrenou de la setmana passada provocat per l’abstenció de 18 clubs a la proposta de la Federació Espanyola de futbol, ara s’ha viscut un segon capítol. L’ens federatiu ha enviat una carta als 40 clubs amb una nova proposta més concreta i estableix un termini de 48 hores per votar.

El futur de la Primera Federació: límit, 48 hores

Comentaris
To Top