Publicitat
Ciutat

Netflix posa en marxa la nova gestió per a comptes compartits: què he de saber?

Netflix s’ha convertit en una plataforma present a gran part de les televisions. La majoria de llars disposen del servei, moltes vegades compartit entre diversos usuaris que utilitzen un mateix compte per accedir-hi. Una possibilitat que la companyia ha decidit limitar.

Des d’aquest dimecres, la companyia aplica a Espanya, Portugal, Nova Zelanda i el Canadà una nova gestió d’usuaris que limita els comptes compartits a dues persones fora del nucli familiar per un preu de sis euros mensuals cadascuna. La plataforma de vídeos a la carta intenta, així, tapar la via d’escapament d’ingressos que suposa que més de cent milions de llars, segons els càlculs que ofereix la companyia, comparteixin comptes.

Netflix reserva aquesta opció, la de compartir compte amb tots els membres de la llar més els dos usuaris addicionals, al pla que anomena Premium. És el mateix pla per al qual es reserva la màxima qualitat d’imatge (4k + HDR) i de so.

Canvis en l’ús de Netflix: vol posar fi als comptes compartits

Publicitat
Comentaris
To Top