Publicitat
Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dijous a Sabadell

La segona meitat de setmana arriba marcada per la presentació de les obres del Portal Sud de Sabadell, l’accés viari que connectarà la ciutat amb la C-58.

La nova infraestructura permetrà reorganitzar el trànsit entre la Gran Via, l’aeroport, el polígon Sud-oest i l’autopista. Els treballs, que començaran el març, inclouen la construcció d’un quilòmetre de nova carretera, amb un viaducte per salvar la riera del Riu-sec, i una rotonda a dos nivells de 90 metres de diàmetre.

VÍDEO: Així serà el Portal Sud, el nou accés viari entre Sabadell i la C-58

Sabadell ha tancat l’any 2022 amb 75.375 llocs de treball, 625 més que l’any anterior (625 llocs de feina més, és a dir, una variació anual de gairebé l’1%), una xifra sense precedents històrics a la ciutat. El 2007, abans de la crisi econòmica, Sabadell comptava amb 74.010 llocs de feina, 1.365 menys que ara (-1,84%).

Sabadell tanca l’any 2022 amb rècord d’ocupació

“Esperem que la nova empresa pugui agafar les regnes del projecte aquest mes i que les obres del Parc del Nord no s’endarrereixin”, demanen uns veïns dels barris del Torrent del Capellà, que viuen tot just davant dels treballs. L’empresa constructora que s’encarregava de fer els camins va fer fallida i s’ha demorat el calendari.

Veïns del Torrent: “Volem que les obres del Parc del Nord acabin aviat”

Jaume Milà fa balanç del mercat d’hivern arlequinat. Era la seva primera finestra al capdavant del projecte. Ho ha afrontat amb valentia i determinació. Cinc sortides i quatre fitxatges ha estat el balanç definitiu.

Jaume Milà: “Al Sabadell han vingut jugadors que podien guanyar més diners a altres clubs”

El sabadellenc Pere Llonch (1965) va començar a ajudar el seu pare quan tenia 20 anys, i actualment és el gerent del negoci familiar fundat el 1963, Servei Tècnic Llonch. Situat al carrer de Fontanella, 61 (la Creu de Barberà), la botiga i taller és una referència a Sabadell i més enllà gràcies a l’entrada al món d’Internet.

Pere Llonch: de tècnic a ‘youtuber’ de les petites reparacions

Publicitat
Comentaris
To Top