ESPORTS

El Tibidabo TR supera al Sabadell Nord i es consolida com a rei dels derbis

Els jugadors del Tibidabo TR celebren el seu tercer gol de l’enfrontament. / Lluís Franco

El Tibidabo TR s’ha emportat els 3 punts del Municipal de Ca n’Oriac (1-3) al derbi davant del Sabadell Nord. Els de Torre-romeu continuen amb les seves aspiracions i es consoliden com el rei dels duels sabadellencs aquesta temporada amb plena de victòries.

L’inici del partit, però, no mostrava tant optimisme pels de Toni Sallés. Ha començat amb major domini el Sabadell Nord que, buscant les esquenes dels defensors rivals, ha aconseguit plantar-se a àrea rival amb facilitat. Prop del quart d’hora de joc, en una errada del porter Víctor en l’intent de superar un rival, Ayman ha posat en avantatge als arlequinats marcant el punt d’inflexió de la primera meitat.

A partir del gol, el Tibidabo ha començat a trobar el seu joc i a tenir una major intensitat. I molt ràpid ha trobat l’empat. Ha estat en un contraatac conduït per l’esquerre que, a boca de canó, Toni Mesa -gran protagonista de l’enfrontament- ha rematat al fons de la xarxa.
La igualada ha donat ales als de Torre-romeu que han començat a buscar amb insistència el gol de la remuntada. Primer ha estat Parra amb un xut desviat i, pocs instants després, Sergi Jurado ha estavellat una pilota al travesser i al pal i, en el refús, de nou Toni Mesa ha posat en avantatge als visitants prop del descans.

A la segona meitat, Campuzano ha donat un aire nou al seu equip amb els canvis buscant tornar a la dinàmica d’inici de partit. I així ha estat. El Sabadell Nord ha començat a gaudir de més i millors ocasions i només la defensa i el porter Víctor han salvat la igualada. Especialment als peus d’Ayman, Kevin i Ivan Garcia, els arlequinats han vist frustrades totes les seves arribades durant l’enfrontament.

Passada l’embranzida local, el Tibidabo ha ajuntat més les línies buscant mantenir l’avantatge i frenant l’inici del Sabadell Nord que ja només ha tingut una arribada clara més a la resta de l’enfrontament a les botes d’Ivan Garcia. I, ja a les acaballes, Toni Mesa ha signat el seu hat-trick rematant a porta buida una centrada des de la dreta en un nou contraatac i posant el definitiu 1 a 3.

El Sabadell Nord es queda a la zona mitjana-baixa de la taula tot i que amb prou distància de les últimes places. El tècnic local, David Campuzano, ha afirmat: “Hem sortit bé i gairebé diria que el nostre gol ens ha penalitzat. Ens ha costat guanyar segones jugades i, al segon temps, quan hem donat una passa endavant no hem tingut l’efectivitat que cal tenir”.

A l’altra cara de la moneda, tenim al Tibidabo que continua a la lluita per una tercera plaça que estarà competida fins al final. Toni Sallés ha mostrat la seva satisfacció: “Hem sabut donar-li la volta al marcador en el primer temps i, tot i que la segona part no m’ha agradat, hem pogut aguantar el resultat que té molt mèrit. El partit que ens queda davant del líder l’intentarem competir i ens ho prenem com un premi a la feina feta. Estar lluitant per la 3a plaça ja és molt més del que ens podíem imaginar i només ens queda gaudir-ho”.

Publicitat
Comentaris
To Top