Oci i cultura

Flashy Ice Cream, finalistes als premis Enderrock per millor disc de música urbana

Flashy Ice Cream

Els sabadellencs són candidats al guardó per ‘Aftersun’, que ja va causar furor per Festa Major

Flashy Ice Cream podria embutxacar-se el premi Enderrock a millor disc de música urbana, per Aftersun. Els sabadellencs han quedat entre els tres finalistes a la categoria dels guardons, que s’atorguen per votació popular, oberta a tothom fins al 19 de febrer.

El resultat se sabrà a la 25a gala de la Nit dels Premis Enderrock, que se celebrarà el 9 de març a l’Auditori de Girona. Flashy Ice Cream ja ha guanyat el Premi de la Crítica per Aftersun, com a millor disc de Música Urbana, per decisió d’un jurat format per 30 crítics musicals.

Ara el grup format pels vocalistes P. Giancana i Sneaky Flex i el productor DAAX opta a repetir el guardó, però per votació popular. Per fer-ho, haurà de rebre més vots que JazzWoman, per Atlantis, i que Senyor Oca, per Portals.

Publicat el juny de 2022 amb el segell discogràfic sabadellenc Delirics, Aftersun es va presentar com “un camí a la llum després de tanta foscor”. És un disc vitalista, lluminós, que evoca la platja i la gresca amb amics, barrejant trap, reggaeton, electrònica i pop. Per la darrera Festa Major de Sabadell, ja va causar furor.

Un estiu perfecte va ser un himne per a molts joves en dies de calor. Hi col·laboren els sabadellencs 31FAM i l’artista emergent Muskaa, a Bona Vida, i també Sexenni a 3/24.

Flashy Ice Cream ja va guanyar l’any 2021 un Premi Enderrock de la crítica al millor disc de música urbana, per Don Gelato. 

Comentaris
To Top