Ciutat

Comencen les obres per millorar l’accessibilitat de Cifuentes

Les obres per instal·lar noves rampes i renovar escales del barri de Cifuentes ja han començat. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament vol millorar l’accessibilitat del barri, eliminar barreres arquitectòniques i augmentar el verd urbà. La inversió prevista és de 224.000 euros.

Les primeres actuacions ja han començat / CEDIDA

Els treballs es faran a dos llocs diferents. El primer, i per on han començat les obres, és el que connecta la carretera de Terrassa amb el carrer de Palestrina. El segon, que “s’iniciarà en pocs dies”, segons el consistori, enllaça la carretera de Terrassa amb el carrer de Beethoven.

Pròximament, al sector de Can Rull també es faran altres actuacions per millorar l’accessibilitat. En concret, es treballarà en els dos nivells que conformen la plaça de Ròmul i l’enllaç entre els carrers de Bécquer i de Plaute. El projecte està adjudicat, a l’espera que comencin les obres, i s’invertiran uns 241.000 euros.

Comentaris
To Top