Ciutat

Junts per Sabadell presenta els 5 primers membres de la seva llista

presentacio llista junts
Lluís Matas acompanyat del seu equip / David Chao

Junts per Sabadell ha avançat aquest dissabte al matí quatre dels membres que encapçalaran la seva llista electoral. En un acte celebrat a la plaça del Gas el seu candidat, Lluís Matas, ha presentat als seus companys de viatge. El juntaire ha explicat que és “un equip amb els millors”, ja que segons ell el seu projecte és “el millor per a governar Sabadell”.

Matas també ha destacat que l’equip que l’acompanya té una gran experiència i confia en el fet que el partit pugui obtenir uns bons resultats a les municipals. Pel candidat de Junts el seu projecte “està preparat per liderar la ciutat” i aspira a construir un govern municipal amb “una mirada estesa a tothom”.

Els membres que l’acompanyaran són els següents:

Número 2 Katia Botta

Botta és l’actual presidenta del Gremi de la Fusta a Sabadell i Comarca. També és representant de la Confederació Catalana de la Fusta i directora de Serveis Corporatius a l’empresa Serret Mobles. Dins la candidatura s’ocuparà de les relacions de les empreses i el teixit econòmic amb l’administració. Durant la presentació ha parlat de la importància de “generar economia per fer progressar la ciutat”.

presentacio llista junts

Katia Botta, número 2 / David Chao

Número 3 Quim Carné

Carné és diplomat en Magisteri a la Universitat Blanquerna, té 25 anys d’experiència com a mestre de l’Escola Pia i va ser regidor de cultura i drets civils durant el mandat del 2011 al 2015. Dins la candidatura s’ocuparà de cultura i drets civils. Durant la presentació ha parlat de ” la il·lusió de poder renovar el meu compromís amb la ciutat i amb Junts”. A més a més, ha destacat el seu compromís per a defensar l’ús català així com el model d’escola concertada a la ciutat.

presentacio llista junts

Quim Carné, número 3 / David Chao

Número 4 Clara Camps

Camps és advocada especialitzada en compliance. Graduada en dret a la UPF i especialitzada en dret penal econòmic té un màster de compliance i ciberdelinqüència. Dins la candidatura s’ocuparà de l’apartat de seguretat. Durant la presentació ha parlat del dret de fer “Sabadell una ciutat més segura fent front a la violència i les ocupacions”. També ha fet propostes pel jovent i per a un nou model d’oci nocturn.

presentacio llista junts

Clara Camps, número 4 / David Chao

Número 5 Oriol Payà 

Payà és graduat en economia i ciències polítiques i de l’administració a la UPF. És membre de diverses organitzacions sabadellenques i també responsable d’operacions a una proptech. Dins la candidatura s’ocuparà de la part econòmica. Durant la presentació ha parlat de “donar solucions a la crisi de l’habitatge de Sabadell augmentant l’habitatge públic”.

presentacio llista junts

Oriol Payà, número 5 / David Chao

La presidenta del Gremi de la Fusta, Katia Botta, serà la número 2 de Junts per Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top