Ciutat

Sabadell acomiada el Carnestoltes amb la crema de sa majestat

crema carnestoltes
Crema del rei Carnestoltes / David Chao

El dia de Carnestoltes ha fet vibrar Sabadell. Després d’una tarda de rua i premis per les comparses, el Racó del Campanar ha acollit la crema del rei Carnestoltes. Al ritme dels tabals i el foc dels Diables la Vella Quaresma ha tornat a criticar la disbauxa viscuda pels sabadellencs durant aquests dies. El seu discurs també ha tingut un toc satíric, com és habitual. Així doncs, el poder i les actuacions del govern municipal s’han situat en el seu punt de mira.

A continuació, els angelets i el foc han fet la baixada des del campanar de Sant Fèlix. La cerimònia ha culminat amb un castell de focs, mentrestant el rei Carnestoltes ha cremat donant per tancades les celebracions d’enguany.

Fotos

crema carnestoltes

/ David Chao

crema carnestoltes

/ David Chao

crema carnestoltes

/ David Chao

crema carnestoltes

/ David Chao

crema carnestoltes

/ David Chao

crema carnestoltes

/ David Chao

Comentaris
To Top