Ciutat

Juli Fernàndez, sobre la ronda Nord: “L’acord no diu que demà hàgim de fer el Quart Cinturó”

El conseller de Territori ha apuntat a l’elaboració d’un “conveni que faci possible la redacció d’un projecte”

El conseller de Territori del Govern de la Generalitat, Juli Fernàndez, ha celebrat que s’hagin pogut aprovar uns pressupostos que contemplen la millora de la mobilitat al Vallès, tot i que ha remarcat que l’acord “no vol dir fer el Quart Cinturó”, ha especificat sobre el projecte de la ronda Nord de Sabadell i Terrassa, últim escull de la negociació entre el Govern i el PSC.

En una entrevista al programa Els Matins de TV3, Fernàndez ha acotat l’acord a l’elaboració “d’un conveni que faci possible la redacció d’un projecte entre Sabadell, Terrassa i Castellar”, apel·lant al compliment del Pla Específic de Mobilitat al Vallès. “No hi ha un traçat definit. Això es farà en un període posterior”, ha advertit.

Sobre les seves reticències sobre el projecte, ha reiterat que “jo he estat sempre a favor de millorar les connexions entre Castellar i la C-58″, tot i que ha admès que el model que el PSC ha posat damunt la taula “no és el nostre model, però quan fas política intentes posar-te d’acord”, ha resumit.

Comentaris
To Top