Diners

La multinacional Fluidra, entre les empreses més sostenibles del seu sector

Fluidra Eloi Planes

La distinció permet a la companyia avançar amb el seu pla de sostenibilitat, que contempla convertir-se en una empresa neutra en emissions contaminants abans del 2050

El director executiu de Fluidra, Eloi Planas, a dalt de la Torre Millenium, antiga seu de l'empresa / LLUÍS FRANCO

La multinacional d’origen sabadellenc Fluidra, líder mundial de la piscina i wellness, ha estat reconeguda per primer cop com una de les companyies més sostenibles del seu sector per S&P Global, reconeguda empresa internacional que analitza a prop de 8.000 companyies de 61 indústries diferents i en distingeix a les més sostenibles de cada sector. 

Fluidra compra l’empresa alemanya Meranus

D’aquesta manera, Fluidra ha estat inclosa en l’anuari d’S&P Sustainability Yearbook 2023 pel fet que es troba entre el 15% d’empreses amb millor qualificació de l’àmbit de la piscina. La distinció permet a la companyia avançar amb el seu pla de sostenibilitat, que preveu convertir-se en una empresa neutra en emissions contaminants abans del 2050. A més, la previsió és que Fluidra passi del 45% actual de vendes de productes sostenibles al 60% el 2026 i més del 80% el 2035. 

​En el vessant social, Fluidra està centrada en la igualtat de gènere, amb el compromís d’aconseguir ajustar la bretxa salarial el 2024 i assegurar la inclusió dels seus empleats.

Comentaris
To Top