Publicitat
Ciutat

L’Aeroclub formarà a pilots de l’Índia

/ V. CASTILLO

La Barcelona Flight School, l’escola de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell, amb presència a l’Aeroport de la ciutat, ha tancat un acord amb l’Índia per a la formació de pilots d’aeronaus. Aquest nou partner s’emmarca en la voluntat de l’entitat aeronàutica en l’expansió internacional, principalment, cap al continent asiàtic: “l’atractiu i el bon posicionament de l’Aeroclub en el món aeronàutic en relació amb la formació de pilots és un fet”, expliquen fonts de l’Aeroclub.

Aquest acord es tanca pocs mesos després que la Barcelona Flight School iniciés la formació dels primers cadets del Vietnam, que durant prop de dos anys es formaran a Sabadell per ser pilots d’helicòpters, en un acord històric, el primer que s’arribava en el continent asiàtic. Ara, a l’espera de materialitzar aquest partner a les instal·lacions sabadellenques amb els representants indis, la BFS ja es prepara per acollir una nova promoció de futurs pilots d’avions, aquesta vegada vingut de l’Índia. “Volem centrar els nostres esforços a l’Àsia, perquè és un mercat molt interessant. Volem arribar a més acords amb altres països”.

Air India compra prop de 500 avions

Recentment, Air India, ha tancat la compra més gran en la història de l’aviació. En concret, l’aerolínia ha comprat 250 avions d’Airbus i 220 de Boeing. Els experts de la indústria han estimat aquesta compra amb més de 80.000 milions d’euros. Un moviment que ajudaria a explicar el rumb que vol agafar el país asiàtic en l’àmbit aeronàutic.

Publicitat
Comentaris
To Top