Diners

La Cambra de Sabadell renova l’acord de col·laboració amb la Jove Cambra

Jove Cambra

El conveni té l’objectiu de treballar conjuntament en activitats de formació per a joves empresaris i directius, així com expandir les xarxes de contactes

El president de la Cambra de Sabadell Ramon Alberich, i el president de la Jove Cambra de Sabadell, Albert Llorens, acompanyats de la membre del Ple de la Cambra, Alicia Bosch, i del membre de la junta local de JCI Sabadell, Carles Lombarte / CEDIDA

La Cambra de Comerç de Sabadell i la Jove Cambra Internacional de Sabadell han renovat el conveni de col·laboració que ambdues entitats tenen des de l’any 1967 i que té l’objectiu de treballar conjuntament en activitats de formació per a joves empresaris i directius, així com expandir les xarxes de contactes. 

En aquest sentit, s’ha establert col·laborar en el desenvolupament de projectes i actes i organitzar conjuntament activitats formatives. Així mateix, els membres de la Cambra de Comerç tindran accés als actes i xarxes internacionals de la Junior Chamber International.

Aquest acord en l’àmbit local reforça l’aliança a escala mundial que existeix entre la Junior Chamber International (JCI) i la International Chamber of Commerce (ICC) que tenen un conveni de col·laboració que va començar el 1984 i que el 20 d’octubre del 2022 va ser renovat per tres tres anys.

La Jove Cambra de Catalunya es va crear amb l’objectiu d’agrupar joves amb inquietuds disposats a millorar la societat. 

Publicitat
Comentaris
To Top