Ciutat

Ciutadans reclama recuperar l’atenció sense cita prèvia a les oficines de Serveis d’Atenció Ciutadana

L’alcaldable de Ciutadans (Cs), Joan García, ha presentat una moció per a reclamar a l’equip de govern de Sabadell que recuperi l’atenció sense cita prèvia en totes les oficines dels Serveis d’Atenció Ciutadana a partir del 12 de setembre. “Oficines com la del carrer Indústria haurien de poder atendre matí i tarda sense cita prèvia perquè, si no és així, s’està perjudicant especialment a les persones grans”, considera García.

L’alcaldable liberal ha estat crític amb el govern de la ciutat per la seva “inacció” en aquest sentit i sosté que “s’ha anat reduint l’atenció presencial de manera dràstica”. Segons el grup municipal, el 2016 el govern quadripartit va reduir al 50% l’atenció a les tardes a totes les oficines i el 2018 va implantar un sistema de cita prèvia que “invalidava la cita als 10 minuts de retard”.

El líder de la formació taronja ha afegit també que “durant els tres mesos d’estiu cap de les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà obre a la tarda” i considera que “això és inadmissible”.

La moció de Cs també reclama que el Despatx Lluch estigui obert de forma continuada fins a les 19h, almenys dos dies per setmana, i que s’elimini la cita prèvia en el servei d’objectes perduts situats en les instal·lacions de la Policia Municipal. “És imperatiu resoldre la qüestió de la cita prèvia perquè és una circumstància que agreuja la desigualtat per gènere, edat, nivell de renda, estudis i implanta la bretxa digital en la relació amb les administracions”, ha remarcat García.

Comentaris
To Top