Ciutat

Quina és la teva principal preocupació sobre l’espai públic a Sabadell?

Entra i dona’ns la teva opinió sobre la situació a la ciutat

Al Diari ens interessa saber les principals preocupacions dels sabadellencs en la relació amb la seva ciutat. Volem conèixer les vostres inquietuds i descobrir quins problemes detecteu a la via pública, amb l’objectiu de posar fil a l’agulla i millorar el dia a dia a casa nostra.

Segons una enquesta de la Diputació de Barcelona, els sabadellencs assenyalen la seguretat i la neteja com els dos grans reptes a la ciutat. Però la redacció del Diari obre la porta a més aspectes, fins a 10, perquè expressis la teva opinió i assenyalis elements a polir en l’espai públic.

Tens alguna reclamació sobre l’espai públic a Sabadell? Contacta amb nosaltres!

Tens alguna reclamació sobre l’espai públic a Sabadell? Contacta amb nosaltres!

Comentaris
To Top