Ciutat

FOTOS | Sabadell es desperta enfarinada per la neu

A primera hora s’han pogut veure estampes amb el blanc com a protagonista

| Victor Castillo

Les previsions s’han complert. Durant aquesta passada matinada de dilluns, la neu  ha caigut tímidament a Sabadell, deixant a primera hora imatges amb el blanc com a protagonista. L’enfarinada ha arribat a tots els punts de la ciutat i altres municipis de la comarca, així com en muntanyes com la Mola o el Puig de la Creu.

Així, molts cotxes circulaven amb neu acumulada al damunt després d’una nit de nevada. Durant la matinal, alguns sabadellencs fins i tot han fet les clàssiques boles de neu en algunes places, ben abrigats per fer front al fred. Els termòmetres es mantenen durant la jornada al voltant dels 5 graus i la neu podria tornar a ser protagonista durant el vespre.

Imatges de la nevada a Sabadell | Victor Castillo

Imatges de la nevada a Sabadell | Victor Castillo

Imatges de la nevada a Sabadell | Victor Castillo

Imatges de la nevada a Sabadell | Victor Castillo

Imatges de la nevada a Sabadell | Victor Castillo

Imatges de la nevada a Sabadell | Victor Castillo

Imatges de la nevada a Sabadell | Victor Castillo

Imatges de la nevada a Sabadell | Victor Castillo

Imatges de la nevada a Sabadell | Victor Castillo

Comentaris
To Top