Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns de nevada a Sabadell

Iniciem una setmana que arrenca amb la neu com a protagonista. Aquest dilluns, Sabadell s’ha despertat enfarinada, deixant imatges espectaculars.

FOTOS | Sabadell es desperta enfarinada per la neu

La plataforma Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC) ha tret múscul aquest diumenge a Sabadell. Des de la plaça de La Creu Alta fins a la plaça de l’Àngel els carrers de la ciutat es van omplir de gent protestant contra la infraestructura. Sota el lema ‘No al Quart Cinturó’ entitats, col·lectius i persones d’arreu del Vallès van mostrar el seu rebuig al projecte.

Prop de 4.000 persones es manifesten contra el Quart Cinturó

El decisiu Sabadell-UD Logroñés va quedar suspès en el minut 47 després de descarregar una forta tempesta, amb calamarsada, que va deixar la gespa de la Nova Creu Alta totalment impracticable. En aquell moment, el conjunt arlequinat estava guanyant gràcies a un gol increïble de Cristian Herrera en la sacada inicial de la segona part que va sorprendre tothom.

El Sabadell-UD Logroñés se suspèn amb 1-0 en el minut 47 per la tempesta

Quin temps ens espera aquest dilluns? Les precipitacions i la neu podrien tornar a ser protagonistes cap al vespre, amb nevades a cotes baixes que obliguen a extremar les precaucions.

Quin temps ens espera a principis de setmana?

És fàcil de trobar pintades vandàliques i grafitis no autoritzats a les façanes d’edificis de punta a punta de Sabadell. Obres d’art o incivisme? L’opinió és unànime: depèn si es tracta de pintades professionals o gargots que es fan sense permís.

Els veïns, contra els grafitis: “Hi ha pintades prehistòriques a Sabadell”

Comentaris
To Top