Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

Tot i les pluges dels últims dies, la situació de sequera continua sent preocupant. Fins al punt d’aplicar mesures per fer front a la manca d’aigua.

Sabadell entrarà en fase d’excepcionalitat per sequera. L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) preveu limitar a partir de dijous l’abastiment d’aigua a 5,9 milions d’habitants a causa de la sequera, que es restringirà a un màxim de 230 litres per persona i dia.

Sabadell entrarà en fase d’excepcionalitat per sequera

Jaume Giró (Badalona, 1964) se suma a la campanya de les eleccions municipals. L’exconseller d’Economia i Hisenda està de gira per tot Catalunya, i ha fet parada a Sabadell per fer costat a l’alcaldable de Junts, Lluís Matas, i reunir-se amb un grup d’empresaris.

Jaume Giró: “Sabadell ha d’aliar-se amb Barcelona per captar inversions”

El PSC de Sabadell ha incorporat en les últimes hores de cara a les eleccions municipals de maig Adrián Hernández, excandidat de Ciutadans a la ciutat. Així ho ha anunciat a través d’un vídeo publicat a les xarxes socials l’alcaldessa, Marta Farrés, donant la benvinguda al nou membre del partit.

Marta Farrés fitxa Adrián Hernández, excandidat de Ciutadans a Sabadell

El pantallisme ha crescut especialment després del confinament per la Covid, ara fa tres anys, assenyalat avui com un problema que sovint exerceix com a motor que accelera altres trastorns i patologies.

Urgeix un protocol específic contra l’addicció a les pantalles: “Els casos s’han disparat”

Sabadell celebra el 8M durant tot el mes de març amb pràcticament una cinquantena d’actes, xerrades i exposicions que giren al voltant de la dona i la igualtat a l’esport. Espectacles infantils, taules rodones, exposicions, xerrades per a tots els públics i fins i tot influencers com Mara Jiménez formaran part de les propostes que han organitzat entitats i Ajuntament.

Consulta el programa del 8M a Sabadell, centrat en la igualtat a l’esport

Comentaris
To Top