Ciutat

Consulta el programa del 8M a Sabadell, centrat en la igualtat a l’esport

Sabadell celebra el 8M durant tot el mes de març amb pràcticament una cinquantena d’actes, xerrades i exposicions que giren al voltant de la dona i la igualtat a l’esport. Espectacles infantils, taules rodones, exposicions, xerrades per a tots els públics i fins i tot influencers com Mara Jiménez formaran part de les propostes que han organitzat entitats i Ajuntament. Marta Morell, tinenta d’alcaldessa de Feminismes considera que “l’esport té un element cohesionador” i presumeix que “Sabadell té clubs implicats en la igualtat“.

Morell ha volgut destacar algunes dades: només el 20% dels càrrecs directius als clubs esportius són dones. I els futbolistes cobren unes 200 vegades més que les futbolistes dones. “Ens hem de posar a treballar plegats perquè això no sigui tan normal”, demana. “Una dona ha de ser dues coses: qui ella vulgui i el que ella vulgui”, han coincidit Ester Eroles, representant de la Junta Directiva del Club Natació Sabadell i l’esportista Maica García, waterpolista del CNS. “Més de la meitat dels nostres esportistes olímpics són dones”, ha volgut remarcar Eroles, que ha manifestat el compromís del Club amb l’esport femení. La reina de l’esport sabadellenc ha destacat també que representar l’esport femení a la ciutat “és un honor i un orgull”. Assegura que el Club ha apostat sempre pel Waterpolo femení.

Entre les activitats organitzades pel 8M, destaquen activitats com ara l’espectacle de dansa Malditas Plumas, la lliga femenina de futbol 7, tallers de defensa personal i la taula rodona dones i èxit esportiu. Però pots consultar el programa sencer fent clic aquí.

Comentaris
To Top