Diners

Obre la primera xarcuteria vegana de Sabadell

Xarcuteria vegana El Vegans

L’establiment se situa al carrer Escola Industrial i ofereix tota mena de productes 100% vegetals

Es tracta d'El Vegans, la cinquena botiga en format franquícia que obre l'empresa Vegans Badalona a Catalunya / AINA TORRES

Sabadell ha presenciat aquesta setmana l’estrena de la primera xarcuteria vegana de la ciutat. Es tracta d’El Vegans, la cinquena botiga pròpia que obre l’empresa Vegans Badalona, dedicada a l’elaboració de productes 100% vegetals, a Catalunya. L’establiment se situa al carrer Escola Industrial, al Centre de Sabadell, i disposa de 31 metres quadrats.

Cap aliment de la xarcuteria prové d’animal, tot i que a simple vista pugui semblar-ho. De fet, ni tan sols els trossets de formatge que deixen sobre l’aparador per a tothom qui vulgui tastar-los ho són. Els productes són elaborats sense llet i en un obrador propi. Hi podem trobar hamburgueses de seitan i remolatxa, broquetes de proteïna de pèsol, i kombutxa, un te fermentat amb gas amb propietats probiòtiques que ha guanyat popularitat, així com dolços de tota mena, entre altres.

Xarcuteria vegana El Vegans

Imatge de la xarcuteria vegana El Vegans / AINA TORRES

La botiga ha obert aquesta setmana i, de moment, la rebuda ha estat molt bona, segons apunten des de la companyia. “Vam escollir Sabadell, perquè teníem molts clients d’aquesta ciutat que venien a les nostres botigues. A més, també vam veure que hi havia poca oferta de productes vegans”, afegeixen. Les expectatives són, doncs, molt altes.

La xarcuteria vegana compta amb tota mena de productes vegetals / AINA TORRES

Per a tot tipus de públic

La botiga, en què treballaran habitualment quatre persones, està destinada a tota mena de públic: vegetarià, vegà i totes aquelles persones omnívores que tinguin curiositat per descobrir l’alimentació vegana i reduir el consum de carn i peix.

Xarcuteria vegana El Vegans

Entrada de la botiga, amb el lema ‘Aquesta serà la carnisseria del futur’ de fons / AINA TORRES

L’empresa Vegans Badalona va iniciar la seva activitat el 2018 amb una petita botiga al Mercat de la Salut de Badalona, la qual encara es troba en funcionament. Des de la companyia expliquen que els primers anys “van ser durs”, ja que encara hi havia poques persones interessades en els productes vegans. Tanmateix, en l’actualitat la cosa ha canviat: “Vam començar a augmentar les vendes a partir del 2021 i això ens ha permès obrir cinc botigues més. L’auge del veganisme és imparable”, asseveren.

Comentaris
To Top