Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

Les últimes hores han estat marcades per la notícia de la mort de Josep Molins, referent de l’atletisme

Les últimes hores a Sabadell han estat marcades per la notícia de la mort de Josep Molins, referent de l’atletisme de la ciutat i un mite de l’esport.

Molins era actualment el president de la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS), càrrec que ha ostentat en les últimes dècades. Ens deixa una autèntica institució en el món atlètic sabadellenc, estatal i internacional, i també de l’esport en general.

Mor Josep Molins, referent de l’atletisme de Sabadell i un mite de l’esport

L’Ajuntament de Sabadell destaca que ha invertit més de 3,5 milions d’euros al sud de la ciutat aquest mandat, tal com apunta en un comunicat. Els barris als quals fa referència són la Creu de Barberà, les Termes, Espronceda i Campoamor, que han vist millorats els seus carrers i com ha incrementat el nombre d’arbres.

El Govern de Sabadell reivindica les inversions fetes al sud: més de 3,5 milions d’euros

10.947.605,94 euros. Aquest és el premi que s’ha repartit a Sabadell en el Sorteig de la Loteria Primitiva celebrat aquest dijous, dia 2 de març, amb una única butlleta premiada de Categoria Especial.

Espectacular pluja de milions de la Primitiva a Sabadell

Els emprenedors sabadellencs Gerard Garcia (28 anys), Arnau Navarro (27 anys) i Pol Rosell (27 anys) han estat seleccionats per Forbes Espanya dins d’una llista de 30 persones de l’Estat pel seu “èxit professional”.

‘Forbes’ distingeix tres sabadellencs pel seu “èxit professional”

Sabadell ha presenciat aquesta setmana l’estrena de la primera xarcuteria vegana de la ciutat. Es tracta d’El Vegans, la cinquena botiga pròpia que obre l’empresa Vegans Badalona, dedicada a l’elaboració de productes 100% vegetals, a Catalunya.

Obre la primera xarcuteria vegana de Sabadell

Comentaris
To Top