Ciutat

El Govern de Sabadell reivindica les inversions fetes al sud: més de 3,5 milions d’euros

Farrés assegura que aquesta zona “necessitava d’una actuació més específica i intensiva”

Obertura del carrer de Concha Espina / VÍCTOR CASTILLO

L’Ajuntament de Sabadell destaca que ha invertit més de 3,5 milions d’euros al sud de la ciutat aquest mandat, tal com apunta en un comunicat. Els barris als quals fa referència són la Creu de Barberà, les Termes, Espronceda i Campoamor, que han vist millorats els seus carrers i com ha incrementat el nombre d’arbres.

En paraules de l’alcaldessa, Marta Farrés, “la zona sud era un dels àmbits de la ciutat que necessitava una actuació més específica i intensiva”.

Els projectes que s’han dut a terme són la reurbanització d’un tram del carrer de Concha Espina, s’han renovat 13 àrees de joc infantils i s’han substituït els punts de llum per led a 64 carrers. També està en marxa la reparació de la vorera del carrer de Goya i s’han millorat diversos trams -668 metres quadrats- de la vorera de la ronda de Santa Maria. Altres actuacions que s’ha completat són la reparació del ferm d’una quinzena de carrers i la senyalització i pintura per ampliar l’espai del passeig dels Almogàvers destinat als vianants.

A part, ja ha començat la renovació integral de l’enllumenat de l’avinguda de Barberà i aquest mes de març es preveu que comencin les obres de reforma del Portal Sud. Pel què fa als arbres, se’n plantaran o renovaran 564. D’aquests, ja se n’han plantat 364, als quals se sumaran una trentena més i els 152 previstos pel Jardí del Sud.

Pendents del Jardí del Sud

La gran obra que depèn de l’Ajuntament i, de moment, queda pendent és el Jardí del Sud entre Espronceda i Campoamor. El projecte va sortir a licitació per segona vegada el passat mes de juny i s’està pendent d’adjudicar. La primera empresa adjudicatària va renunciar a iniciar les obres per l’increment de preus del sector, segons va informar el consistori.

Comentaris
To Top