Ciutat

Nova data per al Jardí del Sud: inici d’obres a final d’any

La construcció del Jardí del Sud podria començar a finals d’aquest any si es compleix el nou calendari amb el qual treballa l’Ajuntament de Sabadell. La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts l’inici de la segona licitació del projecte, després que en la primera, l’empresa adjudicatària va renunciar a fer els treballs per l’increment dels preus de la construcció, la qual cosa en demora l’inici uns cinc mesos segons el consistori.

Recreació dels nous jardins de Campoamor / AJUNTAMENT DE SABADELL

Es manté el pressupost, en 1,8 milions d’euros, repartits en 1,4 milions per l’obra civil, i 400.000 euros aproximadament per la jardineria. La primera part de les obres està previst que duri 10 mesos, mentre que la segona, cinc. Així, si no hi ha un nou retard, el Jardí del Sud serà una realitat a partir de l’octubre de l’any que ve. La construcció es finançarà al 50% amb fons europeus FEDER.

Amb la construcció d’aquest espai verd a l’antic camp de futbol de Campoamor, al carrer dels Reis Catòlics, es vol guanyar una zona verda que impulsi la transformació del barri, juntament amb la pacificació del carrer de la Concha Espina i la millora de l’aparcament entre el CAP Sud i el mercat.

El jardí ocuparà 11.000 metres quadrats, dels quals gairebé tota la meitat nord serà de vegetació. Es plantaran una vuitantena d’arbres nous, tant caducifolis com de fulla persistent. La meitat sud de l’espai estarà dedicada a una àrea de jocs infantils, rocalla de trepa, tobogans i àrees d’estada.

L’inici de les obres del Jardí del Sud es demora cinc mesos

Comentaris
To Top