Publicitat
Ciutat

Pol Gibert repeteix com a número 2 a les llistes del PSC

El tinent d’alcaldessa Pol Gibert repetirà com a número dos a la llista electoral del PSC a les eleccions locals previstes el 28 de maig. Ho confirmava aquest matí la mateixa alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, a les seves xarxes socials en un vídeo amb un recull d’imatges i moments compartits.

Pol Gibert és diputat al Parlament de Catalunya des de l’any 2015 i des del passat congrés nacional del PSC forma part de l’executiva nacional del partit com a secretari de treball. “Des del seu escó parlamentari ha portat afers que afecten Sabadell i al Vallès Occidental directament a l’agenda política i institucional de Catalunya”, sostenen fonts del PSC.

Marta Farrés fitxa Adrián Hernández, excandidat de Ciutadans a Sabadell

Gibert ha registrat mocions, propostes i lluites veïnals al Parlament: en contra del tancament de la unitat d’oncologia pediàtrica al Taulí, en contra del tancament del consultori del Poblenou, per la construcció de l’Hospital Ernest Lluch a Montcada i Reixac, també en contra dels barracons, ha demanat la connexió directa de l’R4 amb l’Aeroport del Prat, la Ronda Nord, entre altres propostes.

Pol Gibert ha volgut fer públic el seu agraïment a través del seu compte oficial a Twitter: “Seguirem treballant per posar Sabadell en marxa . Lideratge, projecte i equip per fer avançar la ciutat. Gràcies per la confiança”.

Publicitat
Comentaris
To Top