Vallès

Tot a punt per a la segona edició de la Fira de la dona, art i artesania a Sant Llorenç

Sant Llorenç Savall celebra aquest diumenge la 2a. Fira de la Dona, art i artesania, en un acte que tindrà lloc durant el matí entre l’avinguda Catalunya i el Passeig de la Rectoria del municipi vallesà.

Enguany, la Fira tindrà unes 40 parades de dones artesanes vingudes dels diferents pobles de les comarques del Vallès Occidental i Oriental i el Barcelonès. Així mateix, està previst que al migdia se celebri un concert a la plaça Major hi haurà amb l’actuació de les tres corals de veus femenines de l’EspaiArt de Castellar del Vallès.

L’any passat es va iniciar aquesta fira multitemàtica, amb una trentena de parades de dones artesanes i venedores. La bona acollida de la primera edició ha motivat la Regidoria de Benestar Social i Igualtat a convocar aquesta nova jornada.

Comentaris
To Top