ESPORTS

El sabadellenc David Domínguez, segon al Trofeu Joan Escolà

El podi del Trofeu conformat per Egoshev, Domínguez i Whelan. /Lluís Franco

La primera de les dues proves de ciclisme del cap de setmana a Sabadell, la 52a edició del Trofeu Joan Escolà, s’ha saldat amb triomf del rus Edor Igoshev i una meritòria segona posició pel sabadellenc David Domínguez, el podi l’ha tancat l’australià Jimmy Whelan. El Catalunya Barcelona ha estat el vencedor per equips.

El president de la Unió Ciclista de Sabadell, Antoni Soler, ha valorat positivament la participació: “Ha estat una cursa molt igualada i competida, ha costat molt veure escapades. Hem gaudit d’un nivell molt alt de ciclisme”. També la regidora d’esports, Laura Reyes, ha explicat la importància que té per la ciutat que es continuïn celebrant curses ciclistes: “És una jornada molt ciclista la d’aquest cap de setmana i estem molt contents que es fomenti aquest esport a la ciutat amb competències com aquesta”.

Demà, a les 9:30 començarà el Campionat de Sabadell en la segona prova ciclista del cap de setmana a la ciutat. Amb 200 participants de tot el món i un recorregut de 130 km. “Hem volgut fer un recorregut llarg i una mica més dur. L’al·licient és que hi ha molts quilòmetres que coincideixen amb l’etapa de la volta que acabarà a Sabadell”, ha explicat el president Soler.

/Lluís Franco.
Comentaris
To Top