Ciutat

Entra a presó el presumpte autor d’assassinar a la seva parella a Sabadell el 2021

L’edifici de Campoamor on van localitzar el cos sense vida de la dona / LLUÍS FRANCO
Barri de Campoamor / Imatge d'arxiu

El presumpte autor d’un assassinat masclista a Sabadell el 3 d’agost del 2021 ha entrat a presó. L’home, de 28 anys, en ordre de cerca, va ser detingut el 8M a l’Hospitalet del Llobregat acusat de dos intents d’homicidi. Els fets pels quals l’imputen a Sabadell es van succeir a un domicili del barri de Campoamor.

Detingut a l’Hospitalet

Els Mossos van iniciar una investigació en contra seva després de la troballa d’un cos amb signes de violència, relacionant el cas amb l’ocorregut a Sabadell en detenir-lo per atacar amb una arma blanca dues persones a l’Hospitalet de Llobregat l’1 de gener de 2023. A una d’elles, a qui la policia catalana sosté que li venia cocaïna, li va clavar diverses ganivetades i la víctima va necessitar ser operat d’urgència per les ferides. En portar-lo a comissaria i gràcies a la recollida d’empremtes dactilar van descobrir que sobre ell pesava una ordre de recerca i detenció del jutjat de violència de la dona de Sabadell. El 10 de març va passar a disposició judicial i es va decretar la privació de llibertat.

El pressumpte autor, fugit

L’assassinat del qual se l’imputa es va cometre el 3 d’agost del 2021 al voltant de les 14 h quan el SEM va avisar de la troballa del cos sense vida d’una dona al seu domicili de Campoamor. Des de llavors el presumpte autor, principal sospitós, es trobava fugit.

Troben una dona morta amb signes de violència en un pis de Campoamor

Comentaris
To Top