ESPORTS

David Domínguez, campió de Sabadell

David Domínguez recollint el premi com a campió de Sabadell amb la presència de Laura Reyes, Marta Farrés i Antoni Soler. /Lluís Franco

El 93è Campionat de Sabadell ha tancat un gran cap de setmana de ciclisme a la ciutat. De la mateixa manera que va passar a la jornada d’ahir, un rus ha estat el vencedor. En aquest cas ha estat Iván Smirnov. El valencià, Josué Gómez i el neerlandès, Paul Snip han completat el podi.

El campió de Sabadell, com es preveia, ha estat David Domínguez que ha quedat en el 5è lloc de la general i que, unit a la segona posició d’ahir, tanca un gran cap de setmana. Per equips, repetint el resultat del Joan Escolà, el Barcelona Catalunya s’ha imposat.

El president de la Unió Ciclista de Sabadell, Antoni Soler ha valorat el campionat d’avui: “Ha estat una cursa molt diferent de la d’ahir. Hi ha hagut una escapada de 5 corredors, però en general hi ha hagut sempre un grup molt nombrós. Això ha provocat que hi hagués alguna caiguda que ha aturat la cursa”. En menys de dues setmanes, Sabadell i la Unió Ciclista es tornaran a posar el mallot per viure un final d’etapa de la Volta a Catalunya. “Ja hem fet una mica de prèvia del que es trobaran amb la cursa i el recorregut d’avui. Estem amb moltes ganes que arribi el dia”, comentava el president Soler.

/Lluís Franco.
Comentaris
To Top