ESPORTS

La cursa Corro Contra el Càncer torna el 26 de març

/ LL. FRANCO

El pròxim diumenge 26 de març torna una nova edició pels carrers de Sabadell, l’onzena, de la cursa Corro contra el Càncer. Enguany, el recorregut serà el mateix de l’edició passada, amb sortida i arribada des de la plaça de la Creu Alta. Des de WeRun, l’entitat organitzadora, remarquen que és una jornada esportiva i lúdica oberta, i en cap cas competitiva. El seu objectiu marcat des de la seva creació és conscienciar, visibilitzar i trencar tabús al voltant del càncer.

El tret de sortida serà a dos quarts d’onze (10.30 h) davant de Can Balsach, i tots els participants recorreran cinc quilòmetres. 

Tothom qui ho vulgui ja pot inscriure-s’hi en línia al web www.corrocontraelcancer.cat, amb un preu de 12 €. Tota la recaptació de la cursa es dona a l’ONG Associació Contra el Càncer (antigament coneguda com l’Associació Espanyola Contra el Càncer). En el moment de formalitzar la inscripció existeix la possibilitat de fer també directament donatius, de 2, 5 i 10 euros.

Comentaris
To Top