Vallès

Sis detinguts a Matadepera amb prop de 800 plantes de marihuana a l’habitatge

El valor dels guanys se situa al voltant d’uns 158.000 euros en el mercat il·lícit

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 8 de març sis persones per un delicte de tràfic de drogues, relacionat al cultiu de plantes de marihuana. El cos va rebre l’avís d’un ciutadà que va notar una forta olor i els agents van iniciar una investigació basada en vigilàncies, seguiments i mesuraments energètics amb el inspectors d’Endesa.

En el marc de l’entrada i registre que es va fer posteriorment – autoritzada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Terrassa – es van trobar 794 plantes de marihuana, a més del material tècnic pel cultiu amb aires condicionats, ventiladors, calefactors, làmpades i dispositius per articular el diferencial voltaic precís per dur-les a terme.

El valor dels guanys se situa al voltant d’uns 158.000 euros en el mercat il·lícit d’aquesta droga. Els detinguts van passar a disposició del jutge, qui va decretar llibertat amb prohibició de sortir del territori nacional.

Comentaris
To Top