Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres 15 de març a Sabadell

L’actualitat informativa d’aquest dimecres arriba marcada per la nova seu central de Toyota Material Handling

L’actualitat informativa d’aquest dimecres arriba marcada a Sabadell per la nova seu central de Toyota Material Handling, la filial logística de l’automobilística japonesa, que va agafant forma.

La cerimònia de la primera pedra de les instal·lacions a Sabadell va tenir lloc aquest dimarts amb representants de l’empresa i dels sectors econòmics, i de l’Ajuntament de Sabadell. Tal com va avançar el Diari, l’empresa instal·larà la seva seu, exposició i serveis de postvenda en un gran solar de set hectàrees, al costat de les depuradores de Cassa.

VÍDEO | La nova seu de Toyota a Sabadell: 22.000 m² i 600 treballadors

L’acusació popular exercida per la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció (SBDLC) ha presentat l’escrit d’acusació de la peça 25 del cas Mercuri per les despeses irregulars fetes com a responsables de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), entitat que va ser presidida per Manuel Bustos.

Cas Mercuri: demanen més de dos anys de presó per a Bustos per unes despeses a la FMC

Sabadell no ha estat exempt d’un episodi excepcionalment càlid a Catalunya per l’època de l’any en què ens trobem. Entre el passat dia 11 i 13 de març, el termòmetre de l’estació automàtica Sabadell-Parc Agrari, del Servei Meteorològic de Catalunya, va arribar a superar els 25 graus (25,1).

La temperatura més alta des del 2014 a Sabadell

Salut, arts i humanitats, ciències socials i jurídiques. Són les carreres universitàries que les dones escullen amb més freqüència a la nostra comarca, segons l’informe Les Dones al Mercat de treball del Vallès Occidental, elaborat pel Consell Comarcal.

Salut, arts i ciències socials, les carreres universitàries preferides per les dones

La temporada de tardor de Joc de Cartes es va estrenar, el passat mes d’octubre, amb un programa farcit de polèmica -buscava el millor xef jove del Vallès Occidental– i va tenir a la diana de les crítiques Sergi Cobaleda, del restaurant Can Sidro. Es va fer passar per cuiner i el jove ara ha avisat: “He tornat un altre cop a la cuina”.

El xef impostor de ‘Joc de Cartes’ reapareix a la televisió en un nou programa

Comentaris
To Top