Oci i cultura

L’imperial estrena el premiat curt de terror ‘Quiet’, d’Hèctor Romance

Anna Valle Armengol protagonitza 'Quiet'

Està protagonitzat per Roger Casamajor, destacat guanyador d’un Gaudí per Pa negre, i Laia Valle Armengol, de 9 anys

Anna Valle Armengol protagonitza 'Quiet' / CEDIDA

Un dels grans al·licients del Festival de Cinema de Terror de Sabadell serà l’estrena a la ciutat del curtmetratge de terror Quiet, del director sabadellenc Hèctor Romance. Darrerament, ha estat escollida la millor obra al prestigiós festival de Medina del Campo, d’entre prop de 3.100 participants. Es projectarà el divendres, a les 19h, a l’Imperial.

“Relata la història d’un pare que, a la nit, ha d’anar a recollir uns papers a l’oficina i no té més remei que emportar-s’hi la seva filla”, avança Romance. Aleshores, la nena desapareix. Un punt de partida que iniciarà una trama inquietant i amb girs sorprenents, amb un destacat missatge de denúncia social. “Una bufetada”, comenta.

Està protagonitzat per Roger Casamajor, destacat guanyador d’un Gaudí per Pa negre, i Laia Valle Armengol, de 9 anys. Va ser rodat fa un any en un edifici militar abandonat de Lleida, en sis nits.

El reconegut actor Roger Casamajor, a 'Quiet'

El reconegut actor Roger Casamajor, a ‘Quiet’ / CEDIDA

Romance ha estat implicat en el projecte tres anys. La il·lusió és màxima, especialment ara que el film comença a ser destacat a festivals, com l’Aurora Film Festival (Itàlia) o el Mórbido Fest (Mèxic). Però el cineasta encara està més entusiasmat per estrenar amb tot l’equip el film a l’Imperial, “on des de petit ha mamat cinema”.

Publicitat
Comentaris
To Top