Ciutat

La T-Jove ja es pot comprar fins als 30 anys: on la puc adquirir i què he de saber?

t-mobilitat

El títol només estarà disponible amb el nou sistema de la T-Mobilitat

La nova T-Jove fins als 30 anys ja es troba operativa al sistema de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona i, per tant, tots els sabadellencs que vulguin la poden adquirir des d’aquest dimecres. El títol ofereix una tarifa única per a totes les zones d’una mateixa ATM, que a partir del 17 d’abril s’estendrà a tot el territori català. La targeta permet un nombre il·limitat de desplaçaments en tots els modes de transports integrats a cada sistema tarifari i té una validesa de 90 dies. A l’ATM de Barcelona, el títol només estarà disponible amb el nou sistema de la T-Mobilitat.

Cost de la T-jove (amb la bonificació del 50%):

ATM Barcelona: 40 euros.
ATM Girona: 47 euros.
ATM Lleida: 40,20 euros.
ATM Camp de Tarragona: 46,60 euros.

Els usuaris que encara disposin d’una targeta de cartró amb validesa podran continuar utilitzant-la durant el 2023 fins que s’esgoti, però no podran fer-la servir per zones tarifàries superiors a la zona del títol comprat.

Canals de venda dels títols

La venda de títols integrats per a la T-Mobilitat es duu a terme en els canals de comercialització oficial del nou sistema:

Els webs de T-Mobilitat, TMB i FGC, en el cas de compra de la targeta
Les aplicacions T-Mobilitat, TMB App i FGC T-Mobilitat
Les màquines d’autovenda dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM
Els punts d’atenció T-Mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic
Pel que fa a la T-16, continuarà sent gratuïta i s’amplia dels 12 als 16 anys, i també permetrà fer un nombre il·limitat de viatges en la zona tarifària. Tanmateix, l’actual T-12 continuarà sent vàlida i es podrà continuar utilitzant fins que el menor tingui tretze anys. Igual que amb la T-Jove, començarà a funcionar en la setena corona amb el desplegament de la T-Mobilitat cap a la tardor.

Comentaris
To Top