Ciutat

Un porc senglar ataca una sense sostre als voltants del Taulí

Cada dia és més habitual veure porcs senglars en entorns urbans. A diverses zones de Sabadell, com és l’entorn de la Torre de l’Aigua i voltants, des de fa uns mesos s’ha tornat un costum relativament usual. Normalment, els animals busquen menjar i, en detectar presència humana fugen.

Aquest divendres nit, però, no ha estat així. I és que un porc senglar ha atacat una sensesostre que es trobava als voltants del Taulí. Segons testimonis el porc es trobava rebuscant en unes escombraries i quan la dona l’ha intentat fer marxar aquest ha començat a atacar-la. Durant els fets algunes de les pertinences de la sense sostre han quedat malmeses. Per això, membres del SEM, que es trobaven a l’hospital, s’han atansat a la zona i li han donat mantes noves per protegir-se del fred després de comprovar el seu estat de salut i veure que es trobava bé. Al lloc dels fets també s’hi ha desplaçat un cotxe de la policia municipal per revisar la situació.

Segons veïns de l’entorn, cada cop es veuen més porcs senglars i aquests s’acosten més a la gent. “Últimament, estan més violents, truquem per avisar, però no veiem gaires solucions al problema”, ha explicat un d’ells.

Comentaris
To Top