Ciutat

Núria Aymerich presenta aquest dilluns el llibre ‘Mossos. Un model de lideratge’

L’acte serà a la Llar del Llibre de Sabadell a partir de les 19 hores

La sabadellenca Núria Aymerich presenta aquest dilluns el llibre Mossos. Un model de lideratge (Profit Editorial), en un acte a la Llar del Llibre de Sabadell que arrencarà a les 19h. L’obra narra la seva experiència al capdavant de la direcció de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISCP) entre 2011 i 2015.

L’emprenedora i empresària ha format més de 3.500 persones en el lideratge transformacional al llarg de tres dècades. Durant cinc anys, va exportar els seus coneixements en formació empresarial als Mossos d’Esquadra i als Bombers, en una etapa que ha recordat en conversa amb el Diari abans de presentar en societat el llibre.

La presentació d’aquest dilluns, l’autora estarà acompanyada de l’editor de Nació, Diari de Sabadell i Diari de Terrassa, Marc Basté.

Núria Aymerich: “La confiança i el respecte permeten evitar les intromissions als Mossos”

Publicitat
Comentaris
To Top