Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres 22 de març a Sabadell

El cas de la destitució de Jesús Rodríguez continua ocupant la primera plana mediàtica

El cas de la destitució de Jesús Rodríguez ha desencadenat un seguit de reaccions per part dels grups de l’oposició i el mateix exregidor, que ha negat les afirmacions de l’alcaldessa, Marta Farrés, acusant-lo d’amenaces i coaccions.

El fins ara tinent d’alcaldessa ha deixat el cas de la seva destitució com a regidor en mans d’un bufet d’advocats. Així ho ha expressat en una carta difosa a través de les xarxes socials, en la qual expressa la versió dels fets per defensar la seva honestedat.

Jesús Rodríguez posa la seva destitució en mans d’un bufet d’advocats

Les obres per construir l’Escola de Música del Sud al Centre Cívic de Sant Oleguer ja estan en marxa. Els treballs han començat per la delimitació de l’entorn on s’actuarà, tant a la façana del carrer de Sol i Padrís com a la de l’avinguda de Pablo Iglesias.

Comencen les obres d’ampliació del Centre Cívic de Sant Oleguer

Les obres del Portal Sud ja han començat. Les excavadores ja treballen a la zona per fer realitat la nova infraestructura, que ha de permetre reorganitzar el trànsit entre la Gran Via, l’aeroport, el polígon Sud-oest i l’autopista.

FOTOS | Comencen les obres del Portal Sud: les excavadores ja treballen a la zona

El sorteig de la Primitiva del passat dilluns ha tornat a deixar una pluja de milers d’euros a Sabadell. En concret, 614.474,47, la xifra més alta del dia. La butlleta guanyadora s’ha registrat a l’administració que hi ha a tocar del Mercat Central, situada a la plaça Sant Jaume, al número 3.

El sorteig de la Primitiva torna a somriure a Sabadell amb el premi més alt

Tres persones han mort aquest dimecres en l’incendi d’un edifici de tres plantes a Rubí (Vallès Occidental). Tal com han confirmat els Bombers de la Generalitat a l’ACN, els efectius han rebut l’alerta al voltant de les 7 del matí i s’han desplaçat fins al lloc dels fets amb nou dotacions.

Tres morts en l’incendi d’un edifici a Rubí

Comentaris
To Top