Oci i cultura

La Festa Holi esclata al Parc Catalunya el diumenge 26 de març

La celebració inclourà la tradicional tirada de colors a les 12h

Holi Festival 2022/ Lluís Franco

L’amfiteatre del parc de Catalunya acollirà el matí de diumenge, 26 de març, una nova edició de la Festa Holi, la tretzena a la ciutat. La celebració inclourà la tradicional tirada de colors a les 12h.

Durant la festa, que començarà a les 11h, hi haurà música originària de l’Índia i actuaran les escoles de dansa Bollywood més conegudes de Catalunya: Centre Asana (Sabadell), Bollywood Igualada, Sweet India (Vilanova del Camí) i Din Tak (Barcelona). Serà una oportunitat perquè els assistents aprenguin passes de ball.

La tirada de colors tindrà lloc a les 12h. Després, la festa continuarà amb música d’animació per fer ballar tothom. Des de l’organització es recomana als assistents anar vestits de blanc i portar protecció solar.

El mateix matí de diumenge també es podran comprar, a l’amfiteatre, les pólvores de colors. El Holi, també conegut com la Festa dels Colors, és una tradicional festa religiosa hindú que s’ha tornat molt popular arreu del món. Aquesta festivitat també té un altre significat cultural: és la festa en què cada persona es pot alliberar dels errors del passat, oblidar i perdonar. La festa marca l’inici de la primavera.

La Festa Holi Sabadell està organitzada per  l’Associació Catalana de Bollywood i l’ l’Ajuntament de Sabadell. Els colors per llançar es poden recollir a diferents punts de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top