Vallès

La multinacional Americold inverteix 13 milions i crea 40 nous llocs de feina a Santa Perpètua

Les instal·lacions, inaugurades l’any 2008, amplien així espai

La multinacional americana Americold ha invertit 13 milions d’euros en ampliar el seu magatzem refrigerat per al sector de l’alimentació a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Les instal·lacions, inaugurades l’any 2008, amplien així espai per superar els 6.300 metres quadrats.

Amb la nova inversió, Americold també ha creat 40 nous llocs de feina al municipi i compta ara amb 55 treballadors. Les noves instal·lacions han permès a la companyia afegir quatre noves càmeres de congelats, una nova càmera refrigerada, 11 molls de càrrega i capacitat addicional per a 12.000 palets per productes alimentaris que requereixen una temperatura controlada. En total, l’empresa pot gestionar ara fins a 20.000 palets.

La inversió d’Americold a Santa Perpètua de Mogoda ha comptat amb un ajut de 200.000 euros de l’agència per a la competitivitat de l’empresa, ACCIÓ. L’empresa, amb seu a Atlanta, compta globalment amb una plantilla de més de 15.000 treballadors i 240 magatzems refrigerats arreu del món.

Publicitat
Comentaris
To Top