Oci i cultura

L’Orquestra Simfònica del Vallès transporta La Faràndula al Segle XX amb Bernstein i Marco Mezquida

concert Marco Mezquida Bernstein
Actuació de la Simfònica del Vallès / David Chao

La versatilitat de l’Orquestra Simfònica del Vallès s’ha tornat a evidenciar aquest diumenge a la tarda a La Faràndula. La formació ha actuat aquest cop amb partitures del s. XX i compositors com Leonard Bernstein (1918-1990), Duke Ellington (1899-1974) i ha comptat amb la intervenció de Marco Mezquida (1987).

De Bernstein s’ha representat l’obertura de Candide i una selecció per a orquestra de la seva obra més famosa, West Side Story. D’Ellington, s’han presentat les tonades del musical Sophisticated Lady. Finalment Mezquida ha presentat un concert per a piano i orquestra. Una estrena absoluta de la seva obra Talaiot. 

L’esdeveniment ha estat marcat pel predomini dels instruments de vent, corda i més tard pel piano. Una representació musical que ha començat amb un ritme intens i animat que, més tard, s’ha encaminat a tons més tranquils i melòdics. En definitiva una actuació molt sòbria que ha repassat diverses melodies dels tres compositors.

Comentaris
To Top