Ciutat

Un exjugador del Centre d’Esports concursarà a ‘Masterchef’

Eneko Fernández va vestir la samarreta arlequinada durant tres temporades i mitja

Masterchef s’ha convertit en un autèntic fenomen televisiu. El programa culinari de TV1 ja afronta la seva onzena edició, que comptarà amb un concursant amb passat arlequinat. Es tracta de l’exfutbolista Eneko Fernández, que va vestir els colors dels Centre d’Esports Sabadell durant tres temporades i mitja.

El jugador saragossà va arribar al club en el mercat d’hivern de la temporada 2009-10 i va ser una peça important en l’ascens a la Segona Divisió “A”. Durant la seva etapa a la Nova Creu Alta, va aconseguir 6 gols en els 70 partits disputats amb la samarreta arlequinada. Després, va marxar a l’Oviedo i, finalment, es va retirar al Tudelano l’any 2016 per culpa de les contínues lesions de genoll.

Actualment, treballa en una boutique d’una coneguda marca de cafè, i també ha fet feines puntuals com a model. Ara, Eneko Fernández afronta un nou desafiament. Assegura que la seva especialitat són els arrossos i sempre es posa el gran repte de clavar el punt de cocció perquè li quedin perfectes. Apassionat de la cuina internacional, s’endinsarà de ple en el món de la gastronomia per demostrar les seves habilitats als fogons.

No serà el primer concursant amb “arrels” a la ciutat. Teresa Sanfeliu és sabadellenca, economista i una de les concursants que va participar en la vuitena edició de ‘Masterchef’. Va ser la desena expulsada del concurs, i va sortir del programa amb la lliçó apresa i un somni fet realitat.

Teresa Sanfeliu: “‘Masterchef’ m’ha canviat la vida”

Comentaris
To Top