Ciutat

Ferida la conductora d’un patinet en patir una caiguda a Sabadell

La dona va ser traslladada a l’hospital Taulí

Una dona va ser trasllada a l’hospital Taulí amb una possible fractura a la cama després de patir una caiguda quan circulava amb patinet per l’avinguda Francesc Macià amb l’avinguda Paraires de Sabadell. Els fets van passar la mitjanit d’aquest dimarts. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i una de la Policia Municipal de Sabadell.

A primera hora del dia, un accident a l’avinguda Andreu Nin va acabar també amb un conductor d’una motocicleta ferit per una col·lisió amb un turisme. L’home, de 36 anys, també va ser traslladat al Taulí després de la intervenció del SEM i la Policia Municipal.

VÍDEO | Cacen dues persones circulant en un patinet en plena C-58

Publicitat
Comentaris
To Top