Diners

Els empresaris de Sabadell preveuen mantenir les inversions aquest any

Empresaris ocupació

Els empresaris consideren que els factors que incideixen en les activitats de les companyies són la debilitat de la demanda i l’augment de la competència

Els empresaris consideren que la conjuntura econòmica és un factor negatiu que afecta la marxa de negoci de les companyies / LLUÍS FRANCO

Els empresaris de Sabadell i dels seus municipis propers preveuen mantenir les inversions de cara el 2023, tot i la incertesa global generada per la inflació, les dificultats de subministraments i la crisi energètica. Així ho recull la darrera enquesta de Confiança i Clima Empresarial, presentada aquest mes de març, que també constata que els empresaris asseguren que hi ha hagut un increment de la capacitat productiva en les seves respectives companyies. En aquest sentit, la valoració empresarial de l’evolució de la inversió durant l’any 2022 indica que la dinàmica ha estat estable, amb un saldo que segueix sent positiu, però que s’ha moderat: baixa de 13,2 punts a 12,6 punts.

La confiança empresarial es manté estable a Sabadell

Cal tenir en compte que el 2021 es va produir una recuperació d’aquest indicador fruit de la progressiva sortida del període de la pandèmia. A més, els empresaris consideren que els factors que incideixen en les activitats de les companyies són la debilitat de la demanda, l’augment de la competència i altres factors relacionats amb la conjuntura econòmica global.

Publicitat
Comentaris
To Top