Publicitat
Ciutat

En Comú Podem revela els 7 primers membres de la seva llista

presentacio llista podem
Joan Mena amb 5 dels candidats / David Chao

Aquest dimarts En Comú Podem (ECP) feia públic el seu acord amb Podem i Guanyem Sabadell. Un acord a tres que, després de negociacions, ja té els seus primers 7 membres de la llista electoral. Així ho han expressat- aquest dissabte matí- el cap de la confluència, Joan Mena (ECP) i la que serà la número 2, Alejandra Sandoval (Podem).

El set inicial

Els primers membres presentats formen part d’ECP i Podem, al ser els primers que van formalitzar la coalició. Tot i això, l’encaix de Guanyem també es notarà i es podrà veure a mesura que es vagi coneixent la llista completa. En aquesta també s’espera la presència d’independents. De moment, però, s’ha definit qui i en quin ordre lideraran la candidatura. Com bé ha explicat Mena, els 7 escollits representen “un equip molt potent, compromès i guanyador”. Una definició que ha complementat destacant la dedicació a tots els barris de la ciutat per aconseguir”l’equilibri territorial”. “El que busquem és oferir el millor que tenim als veïns de la ciutat”, ha conclòs.

joan mena

Mena detallant els membres de la llista / David Chao

A continuació Sandoval també ha fet una valoració dels acords. “Presentem una candidatura d’esquerra àmplia amb persones referents a diferents espais i lluites”, ha expressat. Per ella els escollits tenen una gran convicció, “si estem aquí és perquè creiem que tenim les condicions necessàries per ser una aposta transformadora”. El que més ha destacat és la reunió de les 3 formacions, “per fi estem units de nou i conformem una esquerra real al servei de les persones, és un moment d’esperança”.

Així doncs, els membres que acompanyaran a Mena són els següents:

Número 2, Alejandra Sandoval: Psicòloga i psicopedagoga, coordinadora de Sabadell en Comú Podem i experta en salut mental.

Número 3, Joan Carles Torres: Periodista, treballador de l’Àmbit de Comunicació a la Universitat Autònoma, involucrat als moviments socials, ecologistes i de cultura popular a Sabadell.

Número 3, Antonio Roa: Historiador, treballador de telefònica, responsable d’organització d’ECP, vinculat al moviment veïnal de la ciutat- sobretot a l’Associació de Veïns de la Concòrdia.

Número 5, Marta Salido: Sociòloga, amb experiència com a delegada sindical per CGT i a l’administració pública.

Número 6, Gemma Montero: Diplomada en prevenció de riscos laborals i amb experiència com a delegada sindical a Comissions Obreres. Es presenta com a independent.

Número 7, Rosa Morales: Treballadora a l’Ajuntament des de fa 30 anys, delegada sindical a l’Ajuntament per Comissions Obreres.

Més de 300 propostes al programa

La presentació dels candidats s’ha realitzat després d’una assemblea on els comuns han debatut el programa electoral, amb gairebé 330 propostes, que presentaran per les eleccions del pròxim 28 de maig. Segons Mena, es preveu que la setmana que ve ja tinguin tancat el programa electoral.

Publicitat
Comentaris
To Top