Ciutat

Cares noves a la llista de Sabadell En Comú Podem

Magda Balaguer, que va estar un mandat amb Bustos, i Fermí Vallbé, en l’última etapa d’Antoni Farrés, se sumen a la candidatura

Sabadell En Comú Podem ha integrat dues persones independents a les seves llistes de cara a la cita amb les urnes del 28-M. Es tracten de dos exregidors d’Educació durant els mandats dels exbatlles Antoni Farrés i Manuel Bustos: Fermí Vallbé (1995-1999) -posició 11- i Magda Balaguer (Iniciativa per Catalunya – Els Verds (1999-2003)) -posició 12-, respectivament.

L’alcaldable dels comuns, Joan Mena, ha destacat d’aquestes dues incorporacions que són uns “referents de la honestedat, l’ètica i el compromís amb els serveis públics” i, especialment, en l’àmbit de l’educació i la cultura. Mena ha detallat que Vallbé, a més, ha treballat a l’Ajuntament de Barcelona amb educació ambiental i “vincular això a la formació és una de les nostres apostes”. Mentre que de Balaguer ha recordat que va ser directora de l’Escola Illa i una “gran coneixedora” de la localitat.

Mena espera “ben aviat” tenir tancada la candidatura

Precisament, l’exregidora ha comentat la coincidència amb la proposta dels comuns “en una educació i cultura per a tothom i que sigui accessible”. També Vallbé ha acceptat endinsar-se en el projecte perquè “el Joan no té una visió de la ciutat dual sinó única”. Ha dit que comparteix la idea de promoció cultural des de la joventut i fer-ho amb equipaments i la mateixa visió del patrimoni.

L’exregidor ha subratllat el fet que sigui “el fill de la immersió lingüista”, rememorant la seva etapa com a titular de Cultura, Educació i Cooperació quan el jovent de Torre-romeu havia d’estudiar a l’Escola Industrial i per aquella època es va idear la construcció del centre educatiu al barri.

Mena ha apuntat, igual que quan va anunciar l’adhesió de Guanyem, que es tracta d’un “compromís” que va més enllà i la intenció és que es quedin i “continuïn treballant fent assessorament” després de les eleccions. L’alcaldable espera “ben aviat” tenir tancada la candidatura i fer-ne la presentació.

Comentaris
To Top