Ciutat

FOTOS | Cues per comprar la mona de Pasqua a Sabadell

Les cues per comprar la mona de Pasqua s’han anat acumulant durant la jornada a les principals pastisseries de Sabadell. Les famílies més previsores passejaven pels carrers de la ciutat aquest dilluns al migdia amb capses a les mans i la il·lusió dels més petits davant dels aparadors per contemplar les postres del dia.

El sector preveu enguany volums de vendes en la línia dels últims anys, amb els Pokémons i altres personalitats com Spiderman entre els més demanats. Els pastissers treballaven des de primera hora per satisfer totes les demandes. Mentrestant, els compradors, com els de la pastisseria Sallés, al Centre, esperaven el seu torn a les portes dels establiments.

Cues per comprar la mona de Pasqua | Victor Castillo

Cues per comprar la mona de Pasqua | Victor Castillo

mones 2023

/ David Chao

Cues per comprar la mona de Pasqua | Victor Castillo

mones 2023

/ David Chao

Cues per comprar la mona de Pasqua | Victor Castillo

Cues per comprar la mona de Pasqua | Victor Castillo

Cues per comprar la mona de Pasqua | Victor Castillo

Comentaris
To Top