Ciutat

Invertiran prop de 230.000 euros per millorar la plaça de les Àvies i els Avis, a la Creu Alta

La plaça de les Àvies i els Avis, a la Creu Alta, se sotmetrà a un procés de renovació pròximament. L’Ajuntament ha aprovat ara el projecte d’obres, amb un pressupost de poc més de 228.000 euros. Els treballs no començaran fins d’aquí a diversos mesos, perquè encara s’han de licitar i adjudicar. Aquest espai està ubicat al davant del CAP del barri.

La plaça de les Àvies i els Avis, aquest dimarts / AINA TORRES

Amb aquest projecte es pretén “distribuir millor” l’arbrat de les voreres, segons informa el consistori en un comunicat, amb espècies més adequades, i amb més espai, per garantir el bon desenvolupament dels arbres.

També se substituirà el paviment que es troba en mal estat per un altre més permeable, i es crearà un recorregut que permetrà entrar i passejar per la plaça de forma més accessible. També es renovaran els tancaments de la zona de jocs i de la patanca.

Durant les obres també es renovarà la tanca de la zona de jocs i de la petanca / AINA TORRES

Durant les obres es millorarà el drenatge de la plaça i la gespa, s’afegiran parterres i es modificarà la posició de les lluminàries per buscar la màxima il·luminació de la plaça.

Comentaris
To Top