Vallès

Retencions quilomètriques a la xarxa viària vallesana per diversos accidents

Tant l’AP-7 com la C-58 presenten complicacions en diversos punts

Matí de divendres especialment convuls a la xarxa viària que connecta Sabadell, els municipis del Vallès Occidental i Barcelona. Diverses incidències a les principals carreteres, com l’AP-7 i la C-58, deixen cues i complicacions en la circulació de vehicles.

A l’AP-7, hi ha aturades d’uns 4 km entre Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola en sentit nord. A la mateixa via, però en sentit sud, un accident a l’altura de Cerdanyola ha obligat a tallar dos carrils i deixa retencions de més de 2 quilòmetres a Barberà.

Pel que fa a l’altre gran via de connexió, a la C-58 hi ha també afectacions per un accident a Terrasa. L’incident ha tingut lloc a la C-16, obligant a tallar un carril i provocant que la C-58 també s’hagi vist afectada en un tram d’uns 3 km.

Comentaris
To Top